Harrastusten tarjoajat Harrastusten tarjoajat

«Takaisin

KMF Juniorit ry

KMF Juniorit ry

Harrastusten tarjoaja: KMF Juniorit ry
Ohjaajat: Kokeneet valmentajat
Tiedustelut, puh.: 050 3673142
Tiedustelut, sähköposti: kmf.juniorit@suomi24.fi
www-osoite: //www.kmf-j.com
 
Lisätiedot:
KMF Juniorit r.y. (KMF-j) on perustettu tammikuun 21. päivänä 2007, perustamishetkellä seuraan liittyi n 160 juniorityttöä ja 20 toimihenkilöä.

Toukokuussa 2007 perustettiin FC Minna, naisten harrasteryhmä. FC Minnan harrastajat ovat juniorityttöjen äitejä tai muuten jalkapallosta kiinnostuneita aikuisia naisia. Suurin osa ei ole pelannut aiemmin jalkapalloa.

Syyskuussa 2007 oli seurassa noin 210 junioripelaajaa, lisäksi koeajalla useita tyttöjä ja yli 30 FC Minnan harrastajaa. Vapaaehtoistyötä tekeviä toimihenkilöitä seurassa on yli 30 henkeä. Kukaan seurassa työskentelevä ei saa palkkaa toiminnastaan.

Seura kuuluu jäsenenä Suomen Palloliittoon. Seuran kotipaikka on Kuopion kaupunki ja seuran kieli on suomi.

Seuran johtokuntaan kuuluu edustus jokaisesta ikäluokasta. Johtokunnan pöytäkirjat ovat kaikkien nähtävissä.

Seuran tarkoituksena on edistää jäsentensä liikunta- ja urheiluharrastusta, erityisesti tyttöjen jalkapalloilua, tavoitteena ruumiillisen ja henkisen hyvinvoinnin edistäminen.

Seuran toimintalinjan johtavat periaatteet löydät tästä.

Seuran säännöt löydät tästä.

Perustetun seuran alkutaipaleen tarkoituksena on ollut luoda pohjaa tuleville vuosille. Toiminnan kohdistualueina ensimmäisenä vuotena mm.:
-hyvien harjoittelu-olosuhteiden varmistaminen
-laadukkaan ohjauksen ja valmennuksen riittävyys
-tarkan talouden pidon ja ennustamisen

Ensimmäisenä toimintavuotena on lisäksi konseptoitu seuraavat asiat:
-taitopassi, jolla motivoidaan kotipihan taidon kehittämiseen. Taitopassi ja sen tilaaminen on tuotteistettu ja siitä seura saa lisätuloja juniorityttöjen taitojen edelleen kehittämiseen
-jalkapallokoulu, joka tullaan pitämään jatkossakin kesäkuun toisella viikolla. Ensimmäisenä vuotena kouluun osallistui noin 85 viisi-kymmenen vuotiasta tyttöä. Suurin osa tutustui jalkapalloon ensimmäistä kertaa
-aikuisten naisten harratejalkapalloturnaus Naati-Elä-Laakase järjestetään ensimmäisen kerran 5.7.2008 legnedaarisella Vänärin stadionilla.

Seuran toimintaa kuvaavissa esitteissä ja muissa julkaisussa esiintyy seuran juniorijalkapalloilijoiden tyttöhahmo Ronaltiina perinteisen seuran logon lisäksi

Harrastehaku